Köszöntjük!

Nyitva tartás:
hétfőtől - péntekig: 8-19 óráig,
szombaton: 8-13 óráig (bejelentkezésre)

Telefon: 277-3531

Cím: 1211 Budapest,
Károli Gáspár u.
(régi Tanácsház u.)
11/A. Fszt. 2.

Fodrászat

 

>Női-, férfi- és gyermek hajvágás
Hagyományos és modern frizurák készítése. Minden esetben figyelembe vesszük a Vendég kívánságait, elképzeléseit, ezután arckarakterét, stílusát. Ha egy kis megújulásra vágyik vagy teljesen mást szeretne, mi segítünk a megvalósításában.
>Hajfestés
Szintén fontos szempontok szerint ügyelünk,  hogy a hajszín harmonizáljon és jó közérzetet biztosítson viselőjének. Azt mondják, mi nők akkor váltunk hajszínt, ha valami változás történik az életünkben. Pedig lehet, hogy csak meguntuk a régit. Ha kevésbé vagyunk bátrak, kezdhetjük egy kis melírral.
Wella
BES
Londa
Lisap
>Göndör tincsek (dauerolás)
Egy gyönyörű göndör, vagy hullámos hajkorona üdítő látványt okoz viselőjének és környezetének is egyaránt. Még mindig hódít a göndör fürt, ezért nem csak időseknek ajánljuk!
Swarzkopf
MATRIX
>Alkalmi frizurák (Esküvő, bálok, hivatalos események)
Fontos alkalmakra kontyok, frizurák készítése, szépítő – csillogó kellékekkel, alkalomnak és a ruha színével harmonizáló hajköltemények, melyekkel növelik az est fényét, kiemelik viselője egyedi megjelenését még a legjelesebb napon is!
>Hajszerkezet helyreállítása 3 lépésben/keratinnal
Lehetőség van arra, hogy a nagyon roncsolt, igénybe vett, sérült haj visszakapja rugalmasságát, fényét, erősségét, mindezt anélkül, hogy sokat kéne vágni belőle. Bárkinek ajánlott, de főleg azoknak, akiknek sérült, meggyengült, töredezett, szálkás, festéstől, szőkítéstől igénybe vett, már szinte nyúlós állagú lett a hajuk. A kezelés időtartama kb. 1 óra, 3 havonta érdemes ismételni, hogy megőrizzük hajunk szépségét. Enyhén sérült haj esetében 1-2 kezelés szükséges, igénybe vett és nagyon roncsolt, nyúlós haj esetében 2-4 kezelés szükséges.

Árlista 2019 – Klikk

(Áraink fodrásztól függően minimálisan eltérőek lehetnek!)

Horváth Manna: +36 30/ 264-6703
Páratlan hét: Délelőtt
Páros hét: Délután
Lazin Hajnal: +36 20/ 451-4504
Páratlan hét: Délután
Páros hét: Délelőtt
Taskó Mariann: +36 70/294-0586
Délelőtt-délutáni napi váltásban
Keczöl Tímea: +36 70/278-9001
Délelőtt-délutáni napi váltásban